Aktuella nyheter

Hormonyyoga för kvinnor online - nästa start blir 9/11

Vi har i mars startat en testgrupp i hormonyoga för kvinnor men 9 november startar en ny grupp som du kan anmäla dig till.

6 yogatillfällen och 3 workshops. 

Vi kommer göra mjuka yogapass med fokus på kvinnor och deras hormonsystem. Du får verktyg för att hantera stress, optimera ditt lymfsystem och genomföra vissa kost- och livsstilsförändringar.  

Kursen blir online så du kan i lugn och ro sitta hemma och göra din yoga. 

Firstbeat livsstilsanalys - lanseras på svenska i hösten 2021 - sätt upp dig på väntelista - anmäl ditt intresse längre ned (Obs inte bindande)

Sätt upp dig på en väntelista för Firstbeat som är ett effektivt verktyg för att analysera stress, återhämtning och fysisk aktivitet. Man får en livsstilsanalys efter genomförd mätperiod som ger fördjupad och lättförståelig information som kan motivera dig till bestående livsstilsförändringar. 


I Firstbeasts livsstilsanalys ingår mätning av hjärtfrekvens, automatisk analys och tydliga rapporter. Genom att identifiera sambandet mellan livsstil och välbefinnande hjälper Firstbeat dig att förbättra din prestationsförmåga i vardagen, nå dina mål och helt enkelt må bättre genom att välja handlingar som har en positiv inverkan på ditt arbete, din fritid och ditt liv.

 Det du behöver är ovan enkla utrustning (se bild) + Firstbeat-appen. Du köper utrustningen och lägger till ett abonnemang på 3, 6 eller 12 månader där du kan registrera hur du påverkas av olika aktiviteter. 

Återkommer med exakta priser längre fram men preliminärt kommer det kosta cirka 1500 kr exclusive moms för mätutrustningen och prenumeration cirka 200 kr/månad. Produkten kommer främst säljas i paket med hälsoundersökning men kan även köpas separat men då ingår ingen analys av resultaten.

https://www.firstbeat.com/sv/friskvardstjanster/foretag/


Firstbeat Firstbeat - stressanalys